FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dijous, 28 de febrer del 2008

Comiat, preparatius i arribada !!

Finalment el projecte es va acabar i el somni de marxar va començar a agafar forma!

El 17 de Febrer vam fer un gran comiat i gràcies a tots ens ho vam passar molt bé. Moltes gràcies!!

- Muntatge fotogràfic fet pel meu pare (Lep).

Seguidament amb molt poc temps ens vam acomiadar de la família i vam fer les maletes. Quins nervis !!


Vam agafar l'avió el 19 de febrer (ja amb retard) i vam arribar al migdia a London (Gatwich). Allà amb el tren més barato vam anar cap a la parada de metro "Angel". Allà vam comprar la famosa targeta Oyster.

I finalment després d'un dia molt llarg vam arribar a casa el Joan i la Sila, un pis enorme; compartit amb el germà de a Sila i la seva parella. Des del primer dia vam dormir en un matalàs prim al terra del menjador. Per tant des del primer dia ens vam posar a buscar amb decisió un pis per llogar. Després de visitar 5 o 6 pisos ( n'hi havien de totes menes: de guapíssims però en zones una mica dubtoses, pisos normals i d'altres que eren realment un desastre! Vam visitar un pis on les finestres s'aguantaven amb presintu!! ) finalment vam trobar el pis que ens va convèncer. Un petit pis amb un bloc-casa de quatre plantes.


El nostre pis està al segon pis, és petit però molt acollidor. Té un cuina tota nova (estaven posat els electrodomèstics quan el vam visitar) amb un menjador conjunt, un lavabo i una habitació. Està molt bé perquè està just davant una parada de metro (Caledonian Station). Així doncs vam pagar el diposit i ara estem esperant. A què? Doncs que revisin tots els papers, que vegin que en el cas que no poguéssim pagar algú altre o faria per nosaltres. Així, que res, quan estigui tot llest ens donaràn les claus. Quina impaciència !! A part de que serà el nostre primer pis (finalment deixem el niuet) tenim l'esquena feta pols!!

Així doncs ens passem el dia buscant feines i el David fent el porta folio!! Quin estrès ! De moment no hi ha gaire èxit!! Però esperem que amb paciència i perseverància d'aquí poc us puguem convidar a tots a London a fer-nos una visiteta!!








6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ninus!!! tres parauletes: PER MOLTS ANYS!
Sou models a seguir;)sí, els meus ídols! Dos dies per trobar pis, tres més per crear el bloc. I el fill? Ai, vull dir i la feina? Vinga, que amb aquesta embrazida seràn 4 dies:P
Neus

Knaplas ha dit...

martí-pi & anna-panna!!!!! IEEE, em fa molta il·lusió veure que us n'esteu sortint la mar de bé! kina enveja q em feu (fins a cert punt, clar... q a casa tb shi està molt bé, jeje).
Un petonàs from Catalonia, where we all miss you two!!!

Diables Se m'n refum ha dit...

iei! que xulo el blog! segur k en faré un petit seguiment d tant en tant ;)

DVD com t'esta kdant el portfolio???? me lhas densenyar eh? :D

Laia ha dit...

Hola hola... o hello hello! jeje. Ara l'heu de seguir eh aquest blog... Ja donarem la direcció als papes de castors que estaran contents.jeje. Es broma, guardeu fotos i ja els hi ensenyareu. Com ja us vaig dir, i sento repetir-me, m'alegro molt per vosaltres! Des de Sant Sadurni esperem noticies vostres. Per cert, ara no us baralleu per a vere qui renta els plats despres de sopar eh! sempre queda el cara i creu...
Petons

Josep Solé Arnan ha dit...

Quantes il.lusions.... quants somnis.... la vida es bella... en canvi aquí quants plors d'enyorança.... quan sindrome del niu buit... je, je, je per cert molt maco el bloc... ara podrieu posar un rellotge, un calendari... et....

Anònim ha dit...

Hei guapus , ja porto una estona veient les fotos del bloc ; les de nadal,la neu i les festorres que hos vareu montar etc..
Quina enveja que m´agafa.
Aviat os donan la casa tan xula de la foto? quina guapada .
Bueno el dia 19 ens veiem ,fins aviat