FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dimarts, 25 de març del 2008

CAP DE SETMANA DE NEU!!

Quin cap de setmana!! Quin fred!! Quin temps més estrany! 5 minuts de neu, 5 minuts de sol!!
Tot i que a tothom li va fer molta il·lusió veure neu a Londres! Tot el nostre carrer fent fotos!! Sinó mireu els japonesos de davant de casa!! Van sortir tots emocionats a fer-s'ha fotos!! N'hi havia en pantalons curts i xancles!!



El dissabte vam quedar amb el landlord (el que ens lloga el pis). Havia d'arribar a les 12:30, i vam quedar amb els veïns australians per preparar tot el que li havíem de dir. Total que després de trucar-lo dos cops va arribar gairebé a les 15h!!
Tot i així quan va arribar va anar molt bé! Vam estar parlant de tots els problemes que hi ha el pis i va semblar molt raonable, esperem que no només sigui paraules i passi als fets!!

Després a la tarda vam intentar fer volar un estel que ens va deixa el Joan (que per cert estava a Estocolm!!) al parc de costat de casa! També van venir l'Alex i la Núria. No vam aconseguir fer volar l'estel! Quin desastre!! I com que feia tan de freda vam acabar a un pub!! Ells fent un cervesa i jo (Anna) tap water!! (aigua de l'aixeta, és gratis!).



I el diumenge van recorre com no tot London a peu!! Vam anar a visitar la TATE Modern (tots les muses són gratis, els paga la reina!!) La TATE és un museu d'art on hi vam veure quadres de Picaso, Miró, Dalí!! Semblava que estiguéssim a casa jeje !! A més l'edifici d'aquest museu era una antiga fàbrica. L'entrada és l'antiga sala de bobines i és molt curiós perquè hi col·loquen diferents obres xocants. És a dir obres permet a la gent jugar-hi!!! Actualment hi ha una esquerda enorme!! Si si, una esquerda que comença just a l'entrada i continua fins el final de la sala!! Era molt curiós veure a tothom grabant i fent fotos!! Nosaltres no vam ser menys!!


Després xino xano ens vam arribar fins el centre de London a l'alçada d'Oxford Street. Vam veure una botiga que no té pèrdua!! És molt possible que quan tinguem feina hi anem a berenar per celebrar-ho mummm!!
I finalment vam anar a dinar a Camden, a un mercat molt estrany i surrealista! És un lloc amb una mescal d'estils increïble! El més típic és veure punks amb crestes de tots colors! Quin kebab més bo ens vam menjar!

I finalment la nostre setmana santa s'ha acabat amb un super regal d'Estocolm que ens ha regalt el Joan!! Mireu la nostra nova gerra!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina vidassa!!!!!
Menjar, menjar, menjar. No se perque però em recordeu algú de la familia. Oi pare?
Sort que camineu força perque sino quan torneu no passareu per les portes!
un petonàs.