FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 31 de març del 2008

Quin cap de setmana!!

Quin cap de setmana més intens!!
Dissabte, per aquells aficionats a l'esport freaky varem anar a veure la mítica regata Cambridge contra Oxford!! no se si a les vostres respectives llars, els vostres respectius reproductors d'imatges amb els vostres canals de noticies respectius ja us n'havien informat. Si no és així ara us n'informem!!
Sabiem que aquest dissabte hi havia aquest especial esdeveniment... però a Londres, un dia que diuen que plourà i farà fred no mola massa acostr-se al riu... que fot una rasca... Peeeerò.. una vella amiga meva i del Joan de la Uni (sóc el david) i que esta treballant al despatx del Richard Rogers!! fliiipa!! ens va trucar pq la regata passava per davant del despatx i que hi organitazven una mena de vermut i veuriem passar la regata des de la terrasa... No vam poder dir que no... Per aquells incults que no sapigueu qui és en Richard Rogers, és l'autor del Pompidou o el que esta fent la restauració de la plaça de toros Monumental ¿? wenu la que hi ha a Plaça Espanya... que estan aixecant la façana amb mega gats hidràulics!!
Total que no vam poder dir que no a la oferta!! Vam fer 3 entrepans, un de fuet, un de pernil i un de formatge i vam agafar el metro!!
Una vegada allà, l'Alba, l' amiga que treballava allà ens va fer un tour per tot el despatx, i després vam anar al pis més alt on tenien habilitada una sala amb tot de pica pica, cerveses i altres begudes i amb una pantalla plana amb la carrera posada. Total que va estar de puta mare tot i el temps... Només sortiem al balcó un cop les barques passaven per davant del despatx i cridavem "OXFORD OXFORD... CAMBRIDGE CAMBRIDGE!!" total... el desenllaç és que Oxford li va clavar una bona pallisa a Cambridge... però la veritat ens la suaba... estar allà era el que molava!! A sota podeu veure'n dues fotos!!


DIUMENGE 30,
Sabent que faria un dia perfecte... les noves tecnologies... vam decidir anar a passar tot el dia a Hamstead Heath! 320hc de bosc... per que no és ben be un parc... és un bosc!reserva algo super gran al vell mig de Londres!!
Verd, arbres super enormes... gent supermega pija passejant els seus gossos!! la Cuca hagués triumfat!! I el xip s'hagues pogut espaterrar prenent el sol!!
Bé aquí teniu 3 fotos.. la primera és del super barri Beverly Hills!! com mola tenir pasta!! La segona és des del parc, amb tota la vista de Londres! fixeu-vos en la torre del Foster al fons! I la tercera és del petit prat damunt de tot el parc..on hi havia un petit belvedere on hi havia mig Londres fent el dinar del diumenge "Sunday rost".