FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 7 d’abril del 2008

Cap de Setmana de FRED!!

Aquest dissabte hem anat a corre!! Si, si!! Vam anar al parc del costat de casa i ens vam posar a fer voltes. De fet només dues (ja treiem la llengua per la boca!). I després també vam fer abdominals i altres exercicis!! Total que diumenge no ens podíem moure de les agulletes!!

La resta del dissabte va ser molt tranquil, vam fer dissabte (vam deixar el pis ben net!) mentre esperavem el Landlord (el qual no va aperèixer!). Hi ha tots els veïns mig enfedats! Avui dilluns tenim reunió de veïns per veure que s'ha de fer amb aquest senyor!

I el diumenge ens vam endur una gran sopresa, només llevar-nos vam trobar una imatge ben nadalenca(això és el que veiem des de la finestra de la nostra habitació):

I ben abrigats vam anar a buscar el bus per anar cap al centre, ja que ens havíen regalat unes entrades pel cinema:
La pel·lícula va estar prou bé i al sortir ens vam trobar al mig de l'arribada de a flama olímpica! Quin merder! Estava ple de xinesos i molta gent (sobretot anglès) amb pancartes a favor del Tibet. Nosaltres ens vam posar al costar dels del Tibet i en un moment ens vam rodejar tot de xinesos! Sort que va venir la policia!! Mireu aquestes noies a favor del Tibet!! Feia un fred increïble i van estar sota la font cridant a favor de la llibertat del Tibet molta estona!



També un grup de persiodistes que feien un DVD per les olimpiades ens va voler fer algunes preguntes!! A veure si sortim!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu la part positiva, si a fora el carrer fot molta fred, s'haurà d'escalfar l'interior de la casa. A qualsevol preu i fent servir qualsevol tècnica!

nouritsa ha dit...

hello!!!! kom va tot guapuuss!! kina enveja k em feuu!!! m'elegro molt david k hagis trobat una feina, anna la iaia m va dir k t'havies apuntat a uns cursos, ben fet! doncs res esperu k us continuint anant aixi de be les coses...k jo kuan pugui us vinc a veure! i miss london!!!!
mil petonsss!!
xxxxx

nuria burguete