FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dimecres, 16 de juliol del 2008

VACANCES A SANT SADURNÍ!

Finalment hem vingut de vancancs del 7 al 15 de juliol. Han sigut unes vacanes molt ocupades, de fet no hem parat! Fins i tot ens vam haver de fer un petit calendari per poder fer tot el que voliem fer i veure a tothom qui voliem veure! I tot i així encara ens han quedat coses pendents com sopar al K1 o anar a Tarragona a veure l'Oriol!

Vam arribar dilluns a mitja tarda i després de sopar a Sant Sadurní i veure algunes persones vam anar a dormir a la masia.
El dimarts ens vam llevar més o menys d'hora i vam anar a caminar cap al castell de Font Rubí. Quines vistes! Tot el Penedès als nostres peus!! Increïble!



També el mateix dimarts ens van fer una entrevista del 3de8! Quina gràcia, semblavem famosos! El Sergi ens gravaba amb una grabadora i tot! Ja tenim penjat l'article a la nevera de casa!
Els dies van anar passant, festes d'estiu a l'índex, snorkling a les illes Medes, sopars i sortides. El dissabte vam celebrar l'aniversari del Pinu i la Montse entre tempestes i el diumenge cap el parc aquàtic! Llàstima que estava tancat! Tot i així ens ho vam passar molt bé! Un dia de platja perfecte! I tot i que vam dinar tard, finalment vam aconseguir dinar molt bé!


I després d'una setmana intensa ja tornem a estar a London esperant totes les visites! Quin agost que ens espera! De moment ja tenim el Sergi aquí! És un amic del David de la uni que també es ve a instal·lar aquí!