FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dissabte, 18 d’abril del 2009

Dissabte de sol! I diumenge de jardiners!

Després d'un divendres plujós i més aviat trist, avui ha fet un dia de primavera! I per sort tenia el dia lliure!

Així que ens hem llevat i xino xano hem anat a visitar un mercat de productes de granja que fan cada dissabte a prop de casa. I tot caminant hem començat a veure molta gent amb samaretes vermelles i blaves! Total que hi havia la final d'un partit de rugby. Aquí a Twickenham hi ha un dels estadis de rugby més grans del món! Té una capacitat de 82.000 espactadors (diria que no m'equivoco! Sino el David ja ho canviarà!)


Hi un cop estavem a l'estadi ens han trucat que el Carlos i la Diana venien a dinar! Total que caminant rapidet hem anat a buscar-los a l'estació de Richmond! Quan ens hem trobat hem anat al Tesco a comprar el dinar i cap a casa tot passejat per la vora del riu!! Quin dia més estiuenc!

Hem arribat a casa i hem fet uns pits de pollastre al forn amb beicon i formatge amb una amanida de formatge i tomàquet boníssima! I per postres un bon tall de gelat!

Llavors han arribat el Sergio i el Patrik i hem anat a buscar el ferri! Hem travessat el riu i hem anat cap a Richmond Park, i caminat cap a Richmond Hill! Un petit turó on es veu tot el riu i un paissatge preciós!



* L'ultima foto és des de Richmond Hill, just la corba del riu és on hi ha el parc i la nostre casa. Tot i que no es veu per culpa dels arbres!

Llavors jo els he deixat allà a un pub i he anat ràpid cap a casa ja que avui estava de guàrdia. No he de fer res més que estar a casa, i en un dia com avui amb aquest sol fa una mica de pena... però així també aprofito i actualitzo el blog!

El diumenge ens hem llevat junts, jo a les 7 he anat a treballar i al David a fer portafolio. Lllavors a la tarda després de dinar hem muntat la màquina de talla gespa elèctrica i hem començat a fer el jardí!! Mireu les fotos i ja ens direu quin canvi!! I encara la feina que ens queda! Ah! Jordi si que es poden fer barbacoes al jardí!! Així que quan vingueu porteu botifarres!!!





* Un cop la feina acabada! Hem fet 6 boses de gespa!!