FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dijous, 23 de juliol del 2009

Aniversari del Sergi!!FELICITATS!!

Tot i que amb retard vam celebrar l'aniversari del Sergi el dissabte passat! Vam anar a casa el Xavi i l'Hendry a dinar! I els tios ens van preparar un tiberi impresionant!! En realitat vam fer un Brunch (Breakfast+Lunch) ja que l'Hendry treballa els caps de setmana d'horeta...Bé! Un dinar esplèndid! Kisch, salsitxes a dojo, saltejat de bolets, i fins i tot un remenat d'OUS GRISOS!! una especialitat del Xavi que no ens va voler desvetllar com es fan!! :( I com no per postres el pastís d'aniversari! Un pastís de pinya que a mi com a mínim ja em va deixar la panxa fulminada definitivament. Durant un estona em vaig haver d'apalancar al sofa fins digerir-ho tot...









Després de dinar vam pujar a la seva terrasa/teulada, pel curiosos dir que el carreró que es veu en una de les fotos és on vivia la Amy fins que se´n va anar al Carib. I en la mateixa foto podeu veure també com des de la teulada s'arriben a veure els gratacels de la City i de Canary Warf!! Wapo,eh!!

Com que feia ventet vam decidir tornar a dins i jugar algun joc del cau i després vam anar a fer un passeig fins a Hyde Park i més enllà!! Allà hi havia el pabelló que la Serpentine Gallery encomana cada any a un arquitecte famés d'arreu del món, sempre amb la condició que aquests no hagin contruit res a UK. Aquest any tocava als SANAA. I el pabelló força guapo!! Super minimalista, el que em va agradar prou del pavelló es que cada pilar tenia diferent dimensió cosa que "suposadament" deuria respondre a la diferència d'esforçors segons l'area de coberta que sostenia... però són suposicions...També molt bones eren les reflexions que es produien amb el sostre d'alumini. No us espanteu no tenim dos David ;)


En la última foto: "En Quixot i en Sanç panxa"...

Després una bona caminada per Chelsea, fins que vam arribar a Stamford Bridge i res després cansats de tant caminar cap a casa!




Va ser un dia molt complert! A per cert, Canadell aquí tens més fotos de cotxes! El David cada cop que en veu un s'enrecorda de tu! A veure si ens veniu a veure i així deixa de fer fotos a cotxes!!!