FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 14 d’abril del 2008

No para de ploure!!

Quin cap de setmana mes passat per aigua!!

El dissabte vam netejar molt be la casa! Si ens veiessin els nostres pares al.lucinerien!! L'aspiradora, si el lavabo, la pols, etc!! Semblavem dos marujes!! jeje!!

I despres de la feinada vam anar a un mercat que feien a prop de casa amb tot de paredetes d'arreu del mon. Era molt petit pero estava prou be!! Hi havia una parada que venien paella i ens vam engrascar!! Quin arros!! Allo no era paella ni res!! Quin fastig!! Picava molt i no hi havia res de peix!

Despres a la tarda vam anar de compres amb el Joan! Quina gentada per Oxford Street! ara be, hi ha una botiga que tot es super barato!! Tot i que no hi anem massa no fos cas que ens gastessim els estalvis!! jejeje!

Diumenge vam caminar moltissim!! Vam anar a un altre mercat de productes de granja i vam dinar un entrepat a un petit parc on de que patim un desatre!! Un colom es va cagar a dos 2 cm de nosaltres!! Mai a la vida haviem vist una merda!! igual! Ens va esquitxar les sabates i la motxilla!! Seguint caminant vam trobar un Bansky!! Aixi que pugui posare la foto que vam fer!





Despres vam continuar caminat fins al Camley Street Natural Park on estic fent el volunteriat! Tot i que plovia moltissim li va agrada molt al David. Aquest parc es molt petit pero molt acollidor! Si voleu fer-vos una idea de come es mireu a la seguent web: http://lwt.elmbrook.eu/Naturereserves/CamleyStreetNaturalPark/tabid/124/Default.aspx

I res despres cap a casa i a veure la peli del diumenge!! Gracies al Joan tenim tele a l'ordinador!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Neeeeeeeeeen/a!
Aviam si poseu algo més al blooooooooog! Que vau començar forts pero us aneu desinflant! I aqui hi ha molta gent que segueix cada setmana la serie de producció catalana "The Heart of Islington" o "Wind Of Islington". AL final haureu de penjar-vos una camera i gravar a l'estil gran hermanoooooo actualitzant cada 5 minuts!
Un salut i cuideu-vos molt, que encara que no tingueu 2000 comentaris la gent us llegeix!(jo almenys!)

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el Jordi. Ultimament això afluixa. vinga, anim i a continuar publicant.
El David deu anar molt atrafegat amb la feina ja que ultimament no piula!