FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 12 de maig del 2008

Recarregant piles!

Aquest sera l'ultim cap de setmana que tindrem per passar-lo junts durant unes quantes setmanes! Ja que una de les poques pegues que te la meva feina es que es treballa per rotes i aixo implicar treballar alguns caps de setmana!!

Ara be, ens ha fet un temps tant d'estiu que ens em passat tot el cap de setmana amunt i avall!! De parc en parc!

El dissabte ens vam arribar a Rengent Park, vam anar al parc de costat de casa a jugar a bathminton (vam comprar unes raquetes super barates que ara no van be! Cada cop que llencem la "pilota-pluma" es queda enganxada a la raqueta!!) i finalment caminant pel canal de London ens vam arribar al que anomenen la Petita Venecia! (molt petita la veritat!)

El diumenge va ser igual d'intens! Ens en vam anar fins el mercat de les flors!! Quina bojeria! Una de gent i els dependents i dependentes de les botigues de flors cridant i rebeixant preus! Una bojeria! Tot i que hi havia tot tipus de flors! Guapissim!

Despres ens vam arribar fins a Primrose Hill a fer volar l'estel que el Joan ens va deixar!! Tot i que no feia gaire vent el vam enlairar i ens vam menjar un bon gelat! !!


I res despres cap a casa que haviem de fer una rentadora (no sempre tot es tant divertit!) i preparar el dinar del dilluns!!