FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dijous, 12 de març del 2009

11 DE MARÇ 2009

Avui (ahir) és un dia especial...per alguns més que per altres.

L'Anna, com a "regal" d'aniversari es va demanar vacances, i així vam poder disfrutar d'un dia de sol!! No uns dia de sol com els del mediterrani, però déu ni dó! (També li vaig regalar un set de 6 cerveses de diferents zones d'Anglaterra fetes artesanalment i accessoris de la Wii!!!Això no ho explica!)

En llevar-nos vam decidir fer el dinar i menjar-lo tan d'hora com fos possible per aprofitar el dia! Així que a les 12 ja estavem menjant uns bons espaguetis carbonara...segurament per això a l'Anna li van agafar uns espasmes extranys...jejeje




Una vegada es va tranquilitzar vam sortit a fer unes compres essencials per l'activitat del dia! Uns patins en línia per l'Anna! (és el meu aniversari i la tia és qui es fira!!tu creus! jejeje és broma,eh!) Doncs sí vam sortir cap al Decathlon a fer unes compres i d'allà a Picadilly! Feia una dia esplèndid i la plaça de l'Eros feia goig amb el cel tant blau! A més és extrany de pasar per aquesta plaça quan encara és de dia i les pantalles estan apagades, per això vam fer una miniseqüència de fotografies mentre creuavem el carrer.



* Malauradament l'Anna no s'hi va posar masa bé per la foto... el meu nas és força espectacular, oi? Genètica!
Vam arribar a Hyde Park Corner, allà una visió ens va recordar el Canadell!! 2 Ferraris i 2 Rollsrolls! N'hem vist molts però mai els hem fotografiat...però ahir no es van escapar... (Per tu Canadell a veure si et decideixes a venir a veure'ls en directe!).


* Canis!! ho haveu vist!?!


*Ferrari gris al mig de la imatge...és veu poquet...

Una vegada a Hyde Park el vam patinar de dalt a baix i d'un costat a l'altre!! Tot i que feia molt que cap dels dos patinàvem, ho vam fer prou bé! I amb una mica més de pràctica ja estarem esquivant "conos" i agafant-nos al darrera dels autobusos!


* Anna Velocity, tal i com la conèixen ara.


* Deivids Buscantjob, rebent les felicitacions del Juanito


* L'Anna Velocity i Deivids Buscantjob davant l'Abert Memorial i desprès descansant.

El dia anava arribant a la seva fi però encara quedaven activitats!! Havíem quedat a les 7.45 al BAR&CO, altrament conegut com a Barco Latino...no feu comentaris siusplau...Però la raó s'ho mereixia: veure el Barça! Com que encara teníem una horeta i estavem afamats, vam anar a sopar..endevineu a on? Al PizzaExpress! ja en som socis... La sorpresa va ser que tot i ser les 18.30 d'un dimecres estava a rebentar!! Quan tan sols feia una setmana a les 20.30 del vespre estava completament buit! El mateix local i sent diumenge!! Aquests anglesos... Total que després d'això cap al Barco, on ens vam trobar amb el Sergio, Xavi, Hendry, Thais i Michael! A veure el partidàs! com a mínim la primera part...a més l'ambient va ser molt bo! El vaixell estava a petar! I els moviments del vaixell amb les onades del riu encara li donaven més emoció a tot plegat!! I res el final ja el sabeu!


Així va acabar aquest 11 de març del 2009! Un dia prou complet! De passada gràcies a tothom per les vostres felicitacions! I ja de passada, donat que avui és dia 12... FELICITATS JUANITO!! pel noi d'Irlanda! Fes-te unes Guiness a la nostra salut!!

PENBLWYDD HAPUS!!

3 comentaris:

Knaplas ha dit...

Iepa!! Moltes gracies, Marti-pi per les fotos dels coxes... FYI (for your information):

1.- El ferrari vermell és un Ferrari Enzo, edició superlimitada d'un coxe que supera els 350KMh i val 600.000 euros (si, si... cent milions de les antigues pessetes).

2.- El Rolls-Royce és un Phantom, valorat en 350.000 euros.

3.- El ferrari gris es un 612 Scaglialetti ( o algo axins ) que també val una pasta gansa.

Déu n'hi do, com se'ls gasten a Londres, tu!
Les pròximes fotos, que siguin de Lamborghinis, jjejeje.

Una abraçada i records!!!

PD: els gallumbos de Cyberdog no tenen desperdici, eh!! I l'explicació de l'Águila de com era el local, tampoc!

Anònim ha dit...

Iep David!
Disculpa pel retard tu, però Per molts anys!!
Cagundena, veig que finalment et toca buscar feina. Veiam si tens sort; per aquí les coses no van massa millor no. A veure si encara pots pescar alguna cosa per aquí dalt, per què per Catalunya, pel que veig, és ben difícil. Tot i que a Terrassa, els meus messenes estructurals encara van fent feineta, poca però van fent. I encara he esgarrapat alguns euros amb algun PFC...De moment ja he acabat el CAP, i començaré a trucar portes als instituts, ja ho veurem.
I res nois, doneu records al Sergio que el tio no em diu mai res (tot i que jo tampoc a ell hehe).
Una abraçada ben forta des de Cerdanyola!
Albert.

Jordi ha dit...

Ostia nen! Rescatant un mail teu de l'altre dia: la cançó que et vaig passar el dia del teu cumple es una dedicatoria home! A veure si escoltes la lletra! De tot cor! La merda cançó del Victoria Road me la guardo pel futur DVD del viatge!

Déu ni do la pinta que fas amb la cosa aquesta que portes al cap! A l'Anna li queden bé els patins i sembla una profesional! Baja, com si cada dia patinés! I tu amb els anys que fa que practiques l'hoquei sembla que tinguis por a matar-te amb aquest casc anti bombes de la segona guerra mundial!

Un salut i una abraçada molt forta als dos!

No sabeu lo bé que m'ho... bé, si que ho sabeu!