FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

diumenge, 31 de maig del 2009

Barça, sol i excursions!!!

Lliga, Copa i Champions!! Quin partidàs! Vam anar al Bar&Co, el vaixell/bar on es troba la penya blaugrana!
Vam arribar vora les 5, i ens vam agafar unes bones cadires. Malauradament hi havia moltes corrents i el barco es movia molt!! Quina marejada!! Després una iaia ens va intentar prendre les cadires i finalment els fanàtics del Barça ens van deixar sords i xops de cervesa! Però tot i així vam disfrutar del partit!!


El divendres em va tocar treballar! Un dels rangers es va posar malalt! Per tant vam planejar una excursió amb bici i dinar pels parcs del barri! Deunido el que vam pedalar!! Vam passar per la vora del riu fins a Barnes Bridge! I d'allà vam anar a Richmond park (el parc dels cèrvols!), vam passar pel mirador que té el cor robat al David i finalment vam tornar a casa parant a fer unes quantes abdominals! I al arribar al jardi de casa va fer estirament i vam regar l'hort! Mireu com creix tot!! Ara tenim roses i tot!!




* Per aquest telescopi es mira a través del forat d'arbres i s'arriba a veure la Catedral que està a 16km!! Com us he dit aquest lloc a robat el cor del David! Ja veureu que us en cansareu de veure fotos d'aquí, tothom que vingui acabarà passant per aquí jejeje!




El dissabte estavem tant cansats que ens vam llevar tardíssim! Així que ens vam llevar i vam decidir que fariem una paella! Mentre anavem a comprar els ingredients el Carlos i la Diana ens van trucar! Total que vam venir a dinar! Vam fer una paella al jardí i després vam marxar a caminar una mica!
Com no el David els va voler portar al mirador! I després tot passejant pel riu ens van convidar a una jerra de pimms. Quina cosa més rara! Diguem que és la sangria anglès! Però hi posen pepino!! Mira que són de raros!! Vam passar una mlt bona estona amb tot l'ambient! La zona del riu és on la gent jove del barri surt de festa!! Quins bestits que portaven algunes!! Semblaven més difreses que vestits de festa!!



I res, durant la setmana enfeinats! El David buscant feina i jo estressada amb la meva! Sort que aviat venim de vacances!
Tot i que esta tornat a canviar el temps portem una setmaneta d'estiu! El jardí sen's va omplir de cries de cargolet! Un ocell petitó! Quina gràcia! Sabíem on era el niu i els veiem sortir! I com que aprenien a volar es fotien cada òstia!! jejeje! El David en va fer alguna foto!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Uau!! Entre la barbacoa i les fotos que heu penjat em feu molta enveja!!! Sembla que la vostra qualitat de vida ha augmentat molt al canviar de casa, veritat??

A més sembla còmic que a "Londres" tingueu hort
;-)

Molts petons,

Gemma

Anònim ha dit...

Uau!! Entre la barbacoa i les fotos que heu penjat em feu molta enveja!!! Sembla que la vostra qualitat de vida ha augmentat molt al canviar de casa, veritat??

A més sembla còmic que a "Londres" tingueu hort
;-)

Molts petons,

Gemma