FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dimarts, 26 de maig del 2009

BBQ + ANNA AND XAVI´S B'DAY

El divendres vam voler estranar la bici! La idea era anar fins a Richmond Park (el park dels cèrvols i fer una excursió per allà!) Malauradament a la primera pujada la bici del David es va trencar! El que aguanta la caden quan canvies de pinyons es va torssar totalment i va quedar entre els radis de la roda! No ser com es diu la peca en si! Doncs res, que després d'anar a les botigues de bicis de Richmond i veure que no tenien la peça, ens van recomanar anar al Decathlon! El problema és que a London de Decathlon només n'hi ha un!!! I com no a l'altre punta! Per tant vam passar tot el divendres anant a buscar la peça!


El dissabte treballava en una activitat que l'equip de rangers vam preparar! Un dels rangers preparava sopar d'ortigues i tè i dins la setmana nacional de portat bé amb les ortigues vam montar una activitat!

I així el diumenge vaig treballar només 4h, de 7 a 11 i així vam tenir la resta del dia per fer una barbacoa amb els amics!
Va fer un dia de sol increïble! Semblava ple estiu! Vam fer pollastre, cansalada i hamburgueses a la brasa! Genial! Va ser un dia molt especial! I després com que estava de guàrdia vam tornar a casa a les 7 i vam mirar una peli!






1 comentari:

Jordi ha dit...

I quina peli vau mirar? Eh eh? Ui ui, quines poques ganes d'escriure que veig per aquí... Molt bona no devia ser perquè teniu unes cares de "David, aquesta merda de peli de que va?"
Per cert, a l'estiu la gent es pot banyar als llacs o són com el de Can Codorniu?
Salut als dos i pernil amb meló! ;-P