FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 18 de maig del 2009

Visites i Karaoke!!

Quins dies més cansats!!

El divendres amb un temps una mica trista vam decidir anar a fer gestions que feia temps que teniem pendents! Primer vam anar a registrar-nos al metge! Finalment ja som d'un CAP! Encara no ho havíem fet! Ens hem apuntat i aquesta setmana ens hem fet la revisió! Tots dos perfectes! Menys mal!!

Després també vam anar a registrar-nos per poder votar a les eleccions Europees! Aquí voten el dia 4 de juny! Un dijous!!

Finalment, després d'un dinar de peix!! Vam anar a Richmond Park. Vaig portar al David a un mirador on vam anar amb mons pares i ma germana! Total que no ser com ens ho vam mirar quan van venir ells! Però amb el David vam veure que hi havia un telescopi gratuït on podies veure la catedral de St Paul's! Que esta a 10 milles! Increïble! Hi ha una línia sense arbres a tot el parc i través part de London! Es va fer cap al 1700!! Quina passada! I la vista esta protegida pel Parlament! Ho sigui que no poden construir cap edifici a prop de la Catedral o que talli la vista d'aquell mirador!!



El dissabte ens vam llevar d'hora i vam anar cap al centre! Havíem quedat amb la meva tieta!! Quina gràcia! Com que vam arribar abans de les 12 vam entrar a un dels monuments de la meva organització d'aprop del Palau de la Reina!

Després vam anar a trobar ma teita i vam anar a passejar pel riu i després Covent Garden i cap a Richmond! Casa nostra!
Allà vam passaejar pel barri i pel riu, i ens va convidar a dinar a un restaurant de tapes!


Després de dinar vam anar a casa! On li vam ensenyar la casa, l'hort i vam fer un cafetó! I després to txino xano vam anar fins a Richmond Hill! I després vam marxar es tres cap el centre! La Montse anava a sopar amb els del curset d'anglès i nosaltres anavem a sopar amb els ex-companys de feina del David!



Quin sopar! Vam anar a menjar a un coreà i sorprenentment el menjar estava molt bo! I després del sopar un Karaoke! Quina bojeria!