FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 2 de juny del 2008

Farts del landlord i de l'electricitat!!

No ser si sabeu que tenim un problema amb l'electricitat des del primer dia que vam arribar el pis. L'agencia no ens va avisar pero resulta que nomes hi ha un contador per tots els pisos ja que abans era una casa i ara son 5 pisos!
Total que el que ens lloga el pis (el landlord) ens va dir que en un mes estaria solucionat! Pero com us podeu imaginar el culebrot encara continua!
Ara la cosa s'agreujat perque no agunat i cada dos per tres marxa la llum! Avui he arribat a casa a 2/4 de 5 (despres d'anar a fer l'entrevista per aconseguir el numero de la seguretat social) i no hi havia llum!
He intentat engegar altre cop la llum pero saltaven els fussibles! I llavors he trucat el landlord. M'ha dit truco els meus treballadors de l'electricitat i en 5 minuts et dic alguna cosa!! Despres de 45 minuts esperant encara no en sabia res!! He tornat a intentar obrir la llum, pero res! Aixi que l'he tornat a trucar. Pero malauradament (deia) que estava conduint que me trucava en dos minuts! Total que despres d'1 hora mes esperant encara no m'havia trucat!! Ja enfadada el trono a trucar i em diu que intentir engegar l'electricitat apagant tots els aparell electrics (ja ho havia fet 2 hores abans!!). Aixi que torno a probar d'engegar la llum i per sort ja havien arribat els veins de baix i ho hem aconseguit!
El landlord ens ha dit que dema estara tot el tema solucionat! Ja veruem! Ja no ens hen enfiem ni un pel!! Ja us mantindrem informats!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Haurie d'amenaçar aquest landlord amb una demanda. Poseu-vos-hi serius o no ho solucionarà.