FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dijous, 11 de desembre del 2008

Curset i festa!

Ahir a la nit l'equip de Rangers del parc va ser convidat a sopar pel grup de voluntaris. El grup es diu Heath Hands i són voluntaris jubilats que venen cada dijous i diumenge i ens ajuden amb les feines de conservació.

Normalment dirigeix el grup el jardiner en cap però aquest va està de baixa un mes i llavors em va tocar a mi!! Són increïbles! Són gent de 60, 70 i fins i tot 80 amb una energia terrible!! Els veies amb l'aixada, arrencant plantes, etc! Quina energia!

Total que feien la festa de Nadal i també m'hi van convidar! Quina il·lusió! Era a la casa de parc i era bastant fromal! Quina gracia veure'ls tots ben vestits i arreglats! I que raro anar al lloc de feina a no treballar i a gaudir d'un bon sopar!

Avui enlloc de treballar he assistit a un curset de Health and Safety (com de risco laborals). El curest en si feia una mica de mandra ja que són tot de lleis i res, que tot el dia es fa una mica pesat. Per sort el que donava el curset era un home que sabia parlar amb públic i s'ha fet més curt del que esperava!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja m'ho imagino! era un sopar de gala? I tu? com anaves vestida? de feina o una mica "arregladeta"?