FINALMENT...

Finalment em començat el nostre primer blog! Us ho vam prometre! Experiències i aventures viscudes a London!

Ja ens direu que us sembla!!

dilluns, 11 de gener del 2010

Primers visites de l'any i neu, molta neu!

Els tiets del David ens van venir a visitar just quan arribava la neu! El dia 5 van arribar a casa i vam quedar a Waterloo amb el David per anar a fer una volta pel centre.

Vam començar a caminar i vam arribar a Picadilly i vam començar a buscar un restaurant per sopar!! Els tiets del David tenien una recomenació! Era un restaurant oriental! Vam entrar tots amb una mica de por de què menjaríem!! El resultat, boníssim!! Fins i tot vam fer fotos del menjar!!



Quan vam sortir de sopar ja nevava!! I tota la nit nevant! El parc va quedar ben blanc i mig London col·lapsat! La resta del país es va col·lapsar completament! Un dels hiverns més durs dels últims 30 anys!



* El jardí de casa i el parc.
El dijous a la nit ens van convidar al musical de Chicago, impresionat com ballaven i cantaven!!

El divendres que tenia el dia lliure els vaig portar a visitar Richmond i els miradors i després a caminar pel centre on vam quedar per dinar amb el David i després a visitar més London i a comprar!







I el dissabte el mati ja van marxar cap a Sant Sadurní i nosaltres a refer-nos de tantes visites i activitats i a esperar les següents. Els meus pares arribaven al 14!

1 comentari:

Jul ha dit...

Molta neu? Va va si sembla que hi hagin tirat una mica de farina. A Montserrat va nevar el triple i a Tarragona no diguem!
volem fotos de muerte i destrucción!